Αλεξάνδρου Σβώλου 7,     2310-277501,      6937192556,     lilipoupolikid@gmail.com

Ο παιδικός σταθμός Λιλιπούπολη

Ένας παιδικός σταθμός που ξεχωρίζει από τον τρόπο λειτουργίας του και τα προγράμματα που εφαρμόζει

Στον παιδικό σταθμό «Λιλιπούπολη» διαλέξαμε ο χώρος μας να είναι μικρός και φιλικός, διαμορφωμένος έτσι ώστε να είναι οικείος για τα παιδιά, να αισθάνονται σαν στο σπίτι τους. Κρατάμε μικρό αριθμό συμμετοχής παιδιών στα προγράμματά μας, φροντίζοντας οι δασκάλες μας να έχουν πιο άμεση και προσωπικη επαφή με το κάθε παιδί ώστε όλη η ομάδα να έχει την αίσθηση της παρέας. Η συμπυκνωμένη δομή των προγραμμάτων εκπαίδευσης βοηθά τα παιδιά να αφομοιώνουν εμπειρίες και γνώσεις. Πάντα μέσα από παιχνίδι και ελκυστικές δραστηριότητες κάνουμε τη διαδικασία της μάθησης πιο ενδιαφέρουσα και δημιουργική.

Προσπαθούμε μέσα από διαδραστικές προσεγγίσεις με εργαλεία τη γλώσσα, το θέατρο και τα εικαστικά να μπορούν τα παιδιά με βιωματικό τρόπο να εκπαιδεύονται και να μαθαίνουν νέα πράγματα. Οι δραστηριότητες γίνονται ομαδικά ώστε τα παιδιά να αναπτύξουν την κοινωνικότητα τους αλλά και πνεύμα συνεργασίας. Εφόδια που θα τους χρειαστούν στην περαιτερω πορεία τους στη ζωή.

Στη «Λιλιπούπολη» μπορούν να συμμετάσχουν παιδιά από 2,5 έως 5 χρονών.

Δηλαδή παιδιά προσχολικής ηλικίας, κατανεμημένα σε δύο ομάδες (προνήπια – μικρά προνήπια), τα οποία προσεγγίζουμε με το αντίστοιχο εκπαιδευτικό πρόγραμμα. Προετοιμάζουμε τα προνήπια για το νηπιαγωγείο συμφωνα με το νέο αναλυτικό πρόγραμμα σε όλους τους τομείς: Γλώσσα, Μαθηματικά, Γνωριμία με το περιβάλλον, Δημιουργία και έκφραση (εικαστικά, θεατρικό παιχνίδι, μουσική), Φυσική αγωγή, Λεπτή κινητικότητα.

Στοιχεία Επικοινωνίας

Παιδικός Σταθμός Λιλιπούπολη

Αλεξάνδρου Σβώλου 7

2310-277501

6937192556

54 622

lilipoupolikid@gmail.com

Βρείτε μας στο facebook εδώ

Βρείτε μας στο instagram